طراحی و تولید به سبک رواق کوثــر

طراحی و تولید انواع سامانه های نرم افزاری مبتنی بر پلت فرم های مختلف
( سیستمی، تحت شبکه، تحت وب، اندرویدی )
شامل نرم افزارهای ویندوزی، وبسایت ها، برنامه های اتوماسیون اداری، سیستم های هوشمند تحت شبکه و برنامه های موبایلی
و طراحی گرافیکی سایت، پوستر، بروشور و...

نگـاه مان به افـق
همت مان بلند

امکان بازپس گیری ایمیل های ارسالی در جمیل فراهم شد

گوگل به تازگی یک ویژگی بسیار کاربردی را در سرویس جیمیل خود فعال کرده است.در ویژگی جدید جمیل ریال کاربران قادر خواهند بود تا چند ثانیه پس از ارسال ایمیل آن را کنسل کرده و یا در واقع آن را پس بگیرند.

امکان بازپس گیری ایمیل های ارسالی در جمیل فراهم شد

گوگل به تازگی یک ویژگی بسیار کاربردی را در سرویس جیمیل خود فعال کرده است.در ویژگی جدید جمیل ریال کاربران قادر خواهند بود تا چند ثانیه پس از ارسال ایمیل آن را کنسل کرده و یا در واقع آن را پس بگیرند.

حتما بارها اتفاق افتاده که ایمیلی را برای کسی ارسال کرده اید و درست چند لحظه پس از ارسال متوجه ایرادی در آن شده اید اما امکان باز پس گیری و اصلاح ایمیل وجود نداشته است.گوگل برای رفع این مشکل به تازگی قابلیت پس گرفتن ایمیل فرستاده شده را در سرویس ایمیل خود یا همان جمیل ( Gmail ) فعال کرده است.

از این به بعد اگر بعد از فرستادن ایمیل خود، خواهان کنسل کردن آن هستید، با زدن دکمه‌ی Undo Send می‌توانید آن را پس بگیرید. تمامی کاربران جیمیل به راحتی می‌توانند از این قابلیت جدید استفاده کنند. این قابلیت چند وقتی به صورت آزمایشی اجرایی شد و حالا به صورت رسمی برای برنامه‌ی گوشی جیمیل و همچنین نسخه‌ی وب این سرویس دهنده در دسترس است.

توجه داشته باشید که برای پس گرفتن ایمیل خود باید مدت زمانی را تعیین کنید. این مدت زمان می‌تواند از ۵ ثانیه تا ۳۰ ثانیه متغیر باشد. بعد از فرستادن ایمیل مورد نظر، شما در طی این مدت زمان می‌توانید با کلیک بر روی دکمه‌ی Undo به راحتی ایمیل فرستاده شده‌ی خود را پس بگیرید. در نهایت با توجه به مدت زمانی که شما برای پس گرفتن ایمیل خود تعیین می‌کند، ایمیل مورد نظر تا پایان زمان مورد نظر فرستاده نمی‌شود.

ابلیت Undo به صورت پیش فرض غیر فعال است و برای دسترسی به آن باید این قابلیت را فعال کنید. برای انجام دادن این کار به بخش تنظیمات جیمیل خود رفته و در بخش General گزینه‌ی Undo Send را تیک بزنید. سپس مدت زمان تعیین شده را نیز انتخاب نمایید و در پایین صفحه بر روی دکمه‌ی Save کلیک کنید تا تنظیمات شما ذخیره شود.

برای کاربران اندرویدی نیز نصب برنامه‌ی Inbox app گوگل برای فعال کردن این ویژگی ضروری می‌باشد.

منبع: گجت نیوز